Injoron krizën klimatike, Trump: Do të kemi më shumë prona me pamje nga deti

Publikuar më: 10/7/2022, ora 15:27

Injoron krizën klimatike, Trump: Do të kemi më shumë prona me pamje nga deti

Publikuar më: 10/7/2022, ora 15:27

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump, vijon me injorimin e krizës klimatike dhe këtë herë tha se rritja e nivelit të detit do të bëjë që më shumë prona të kenë pamje nga deti. Ai foli dhe për luftën në Ukrainë, duke pretenduar se po të ishte në pushtet, Rusia nuk do kishte sulmuar kurrë.

Injoron krizën klimatike, Trump: Do të kemi më shumë prona me pamje nga deti

Publikuar më: 10/7/2022, ora 15:27

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump, vijon me injorimin e krizës klimatike dhe këtë herë tha se rritja e nivelit të detit do të bëjë që më shumë prona të kenë pamje nga deti. Ai foli dhe për luftën në Ukrainë, duke pretenduar se po të ishte në pushtet, Rusia nuk do kishte sulmuar kurrë.