Instalacioni “Reja”, festivali i përvitshëm i lë stafetën kinemasë italiane

Në kushte të vështira të pandemisë, ku kultura dhe eventet janë paralizuar, një ambient i hapur është thuajse alternativa e vetme që i mbetet një metropoli. Gjithçka tjetër ka kaluar në botën virtuale.