INSTAT optimist për censin, producentja Aurora Sulçe jep detaje

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:04

INSTAT optimist për censin, producentja Aurora Sulçe jep detaje

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:04

Censi i popullsisë nisi, e ndoshta deri në fund të 6 javëve, nëse kaq do të jenë mjaftueshëm, do të mund të mësojmë së pari, sa njerëz jetojmë në Shqipëri dhe në çfarë kushtesh? Me Aurora Sulçen, producenten e ekonomisë, ndajmë detaje të censit të këtij viti.

INSTAT optimist për censin, producentja Aurora Sulçe jep detaje

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:04

Censi i popullsisë nisi, e ndoshta deri në fund të 6 javëve, nëse kaq do të jenë mjaftueshëm, do të mund të mësojmë së pari, sa njerëz jetojmë në Shqipëri dhe në çfarë kushtesh? Me Aurora Sulçen, producenten e ekonomisë, ndajmë detaje të censit të këtij viti.