Instinkti i artistit, i besoi pikturës dhe jo modelit të rrugës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:29

Instinkti i artistit, i besoi pikturës dhe jo modelit të rrugës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:29

Egli Çekrezi, 27 vjeç nga Elbasani, është nga ata artistë të rrallë, që i besoi instinktit të tij që i vogël, për të zhvilluar dhe përvetësuar talentin e tij, që është piktura, kryesisht ajo murale. Rrethanat familjare nuk i krijuan mundësinë të vijonte shkollën duke e ndërprerë atë pas klasës së pestë. Por edhe pse pa leksionet dhe teknikat në shkollat e artit, Egli sot ka 7 vite që kërkohet kryesisht nga pronarët e bareve dhe restoranteve brenda dhe jashtë vendit, të cilët i besojnë pikturimin e ambienteve të brendshme.

Instinkti i artistit, i besoi pikturës dhe jo modelit të rrugës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:29

Egli Çekrezi, 27 vjeç nga Elbasani, është nga ata artistë të rrallë, që i besoi instinktit të tij që i vogël, për të zhvilluar dhe përvetësuar talentin e tij, që është piktura, kryesisht ajo murale. Rrethanat familjare nuk i krijuan mundësinë të vijonte shkollën duke e ndërprerë atë pas klasës së pestë. Por edhe pse pa leksionet dhe teknikat në shkollat e artit, Egli sot ka 7 vite që kërkohet kryesisht nga pronarët e bareve dhe restoranteve brenda dhe jashtë vendit, të cilët i besojnë pikturimin e ambienteve të brendshme.