Institucionet shtetërore, transparenca, detyrim ligjor i shkelur

Gjykata Administrative vendosi që 8 institucionet më të larta të shtetit, Presidenca, Kuvendi i Shqipërisë dhe disa ministri, të vënë në dispozicion të Faktoje.al, faturat për shpenzimet në udhëtimet jashtë vendit. Viola Keta sjell më shumë detaje në Dita Jonë për këtë vendim.