Integrimi, Krasniqi tregon në “Absolut 4” se ku po gabon mazhoranca dhe opozita

Politologu Afrim Krasniqi tregoi në “Absolut 4” në A2 se ku po gabon mazhoranca, por edhe opozita shqiptare, në kuadër të integrimit të vendit në Bashkimin Evropian.