Integrimi, mesazhet që morëm nga Komisioni Europian

Një ditë pas publikimit të progres-raportit për Shqipërinë, producentja ekzekutive e A2, Merita Haklaj, komenton vlerësimin e Komisionit Europian për Shqipërinë, ndërsa jemi në pritje të nisjes së konferencës së parë ndërqeveritare.

  • LAJMI I FUNDIT | Deti, Rama: Kemi rënë dakord që ta trajtojmë në instancat ndërkombëtare
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Mbledhje e përbashkët mes qeverisë shqiptare dhe asaj greke
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Së shpejti do zgjidhim çështjen e ligjit të luftës
  • LAJMI I FUNDIT | Dendias: Të zgjidhim të gjitha çështjet që kanë mbetur pezull
  • LAJMI I FUNDIT | Ligji i luftës, Dendias: Jam i sigurt se edhe këtë do ta zgjidhim