Integrimi në BE, axhenda e Bashës për integrimin në BE dhe programi i demokratëve, projeksioni pas zgjedhjeve

Sekretari për Marrëdhëniet me Jashtë në Partinë Demokratike, Arben Kashahu sjell detaje nga programi i prezantuar nga opozita për integrimin e Shqipërisë në BE.