Integrimi në BE, Cakaj në A2: Ndarja mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut në këtë fazë, e natyrshme

Gent Cakaj, ministri i Jashtëm në detyrë, ishte i ftuar në A2 nga ku u shpreh se progres-raporti konstaton se Shqipëria ka përmbushur shumicën absolute për mbajtjen e konferencës së parë ndërqeveritare.