Integrimi në BE, kapitujt mbi sigurinë dhe drejtësinë përcaktues për ritmin e negociatave

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:48

Integrimi në BE, kapitujt mbi sigurinë dhe drejtësinë përcaktues për ritmin e negociatave

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:48

Përpara drejtuesve të Ministrisë së Brendshme dhe policisë shefja e Delegacionit të BE-së Christiane Hohmann theksoi se përparimi në funksion të shtetit të së drejtës do të përcaktojë ritmin e përgjithshëm të negociatave të Shqipërisë për anëtarësimin në BE.

Integrimi në BE, kapitujt mbi sigurinë dhe drejtësinë përcaktues për ritmin e negociatave

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:48

Përpara drejtuesve të Ministrisë së Brendshme dhe policisë shefja e Delegacionit të BE-së Christiane Hohmann theksoi se përparimi në funksion të shtetit të së drejtës do të përcaktojë ritmin e përgjithshëm të negociatave të Shqipërisë për anëtarësimin në BE.