Integrimi në BE

Publikuar më: 7/7/2022, ora 08:32

Integrimi në BE

Publikuar më: 7/7/2022, ora 08:32

Mëngjesin e sotëm bëmë një lidhje me kryeqytetin japonez, Tokion, ku takuam profesor Medlir Memën, një njohës i shkëlqyer i çështjeve ndërkombëtare. Ishin dy temat: çelja e mundshme e negociatave me Bashkimin Evropian, e cila ka shkaktuar protesta në Maqedoninë e Veriut dhe rezoluta për masakrën e Srebrenicës, e cila pritet të miratohet sot në Kuvendin e Shqipërisë.

Integrimi në BE

Publikuar më: 7/7/2022, ora 08:32

Mëngjesin e sotëm bëmë një lidhje me kryeqytetin japonez, Tokion, ku takuam profesor Medlir Memën, një njohës i shkëlqyer i çështjeve ndërkombëtare. Ishin dy temat: çelja e mundshme e negociatave me Bashkimin Evropian, e cila ka shkaktuar protesta në Maqedoninë e Veriut dhe rezoluta për masakrën e Srebrenicës, e cila pritet të miratohet sot në Kuvendin e Shqipërisë.