Integrimi, në mungesë të negociatave Michel sjell në tiranë propozim alternativ

Publikuar më: 20/5/2022, ora 13:30

Integrimi, në mungesë të negociatave Michel sjell në tiranë propozim alternativ

Publikuar më: 20/5/2022, ora 13:30

Presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel, vizitoi sot Tiranën. Takimi me kryeministrin Rama i paraprin mbledhjes se ministrave të Jashtëm të unionit, në qershor, kur pritet të vendoset nëse Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut do t'i hapet drita jeshile për nisjen zyrtare të bisedimeve të anëtarësimit në BE.

Integrimi, në mungesë të negociatave Michel sjell në tiranë propozim alternativ

Publikuar më: 20/5/2022, ora 13:30

Presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel, vizitoi sot Tiranën. Takimi me kryeministrin Rama i paraprin mbledhjes se ministrave të Jashtëm të unionit, në qershor, kur pritet të vendoset nëse Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut do t'i hapet drita jeshile për nisjen zyrtare të bisedimeve të anëtarësimit në BE.