Integrimi, Rama thirrje Metës e Bashës për një tryezë të gjerë, përcakton dhe negociatorin

Në Ditën e Evropës, në një takim me ambasadorin Soreca, Rama u bëri thirrje Metës dhe Bashës, për të zhvilluar një tryezë të gjerë, ku të shprehet vullneti i përbashkët për integrimin dhe secili të plotësojë detyrat e tij.