Integrimi, Shqipëria me sytë nga Brukseli dhe mbështetja amerikane

Publikuar më: 29/4/2022, ora 13:39

Integrimi, Shqipëria me sytë nga Brukseli dhe mbështetja amerikane

Publikuar më: 29/4/2022, ora 13:39

Ambasadori Agim Nesho ishte në një lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN.