Intensifikohet lufta në Donbas, Zelenski: Vetëm një takim me Putinin mund t’i japë fund luftës

Publikuar më: 24/5/2022, ora 11:50

Intensifikohet lufta në Donbas, Zelenski: Vetëm një takim me Putinin mund t’i japë fund luftës

Publikuar më: 24/5/2022, ora 11:50

Rusia po intensifikon operacionet në rajonin lindor të Donbasit. Sipas inteligjencës britanike, forcat e Moskës po përpiqen të rrethojnë qytetet e Severdonetsk, Lisçansk dhe Rubizhne, por po përballen me rezistencën e fortë të ushtrisë ukrainase.

Intensifikohet lufta në Donbas, Zelenski: Vetëm një takim me Putinin mund t’i japë fund luftës

Publikuar më: 24/5/2022, ora 11:50

Rusia po intensifikon operacionet në rajonin lindor të Donbasit. Sipas inteligjencës britanike, forcat e Moskës po përpiqen të rrethojnë qytetet e Severdonetsk, Lisçansk dhe Rubizhne, por po përballen me rezistencën e fortë të ushtrisë ukrainase.