Intensifikohet ofensiva ruse, goditet Kievi dhe Kharkivi

Publikuar më: 2/3/2022, ora 14:22

Intensifikohet ofensiva ruse, goditet Kievi dhe Kharkivi

Publikuar më: 2/3/2022, ora 14:22