Intercontinental Tirana, “Geci Group” sjell në Shqipëri brandin luksoz të hotelerisë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:14

Intercontinental Tirana, “Geci Group” sjell në Shqipëri brandin luksoz të hotelerisë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:14

Kryeqyteti shqiptar do t’u ofrojë turistëve një brand të ri hotelerie. Intercontinental Hotel, një kompani globale me shtrirje në mbi 100 vende të botës vjen edhe në vendin tonë. Godina e re me 33 kate, e pozicionuar pas Tirana International Hotel pranë Sheshin Skënderbej do të mbajë emrin Intercontinental Tirana. Marrëveshja dypalëshe mes brandit të hotelerisë dhe “Geci Group”, sipas pronarit Ram Geci tregon se investitorëve shqiptarë po tërheqin partnerë të huaj për nismat që i shërbejnë turizmit dhe promovimit të imazhit të vendit përtej kufijve të tij.

Intercontinental Tirana, “Geci Group” sjell në Shqipëri brandin luksoz të hotelerisë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:14

Kryeqyteti shqiptar do t’u ofrojë turistëve një brand të ri hotelerie. Intercontinental Hotel, një kompani globale me shtrirje në mbi 100 vende të botës vjen edhe në vendin tonë. Godina e re me 33 kate, e pozicionuar pas Tirana International Hotel pranë Sheshin Skënderbej do të mbajë emrin Intercontinental Tirana. Marrëveshja dypalëshe mes brandit të hotelerisë dhe “Geci Group”, sipas pronarit Ram Geci tregon se investitorëve shqiptarë po tërheqin partnerë të huaj për nismat që i shërbejnë turizmit dhe promovimit të imazhit të vendit përtej kufijve të tij.