Interpelanca për Teatrin/ Rama, asnjë përgjigje për Hajdarin

Kryeministri Edi Rama nuk iu përgjigj asnjë prej pyetjeve të Rudina Hajdarit në interpelancën e thirrur prej saj për Teatrin Kombëtar. Fillimisht, ai citoi disa prej aktorëve që në vite kishin kërkuar një godinë të re të Teatrit Kombëtar. Dhe në fund, statusin e një demokrati për betejat e Lulzim Bashës.