Intervista e fundit e Kumbaros

Mirela Kumbaro bën bilancin e kulturës për vitin 2018. Në një intervistë për gazetaren Luela Myftari, Kumbaro tregon prioritetet e Ministrisë së Kulturës në 5 vite dhe projektet që prekin institucionet dhe artin në vitin 2019. Kumbaro në një intervistë vetëm pak minuta para se të shkarkohej nga posti i ministres së Kulturës.