Intervista me Ministrin e Brendshëm të Kosovës për A2 CNN: Nuk presim përshkallëzim të tensioneve

Përditësuar më: 23/9/2021, ora 21:09

Intervista me Ministrin e Brendshëm të Kosovës për A2 CNN: Nuk presim përshkallëzim të tensioneve

Përditësuar më: 23/9/2021, ora 21:09

Intervista e plotë me me ministrin e Brendshëm të Kosovës, Xhelal Zvelça, i cili foli për një situatë të qetë në kufirin me Serbinë dhe nuk ka pritshmëri për tensionim apo përshkallëzim të situatës.

Intervista me Ministrin e Brendshëm të Kosovës për A2 CNN: Nuk presim përshkallëzim të tensioneve

Përditësuar më: 23/9/2021, ora 21:09

Intervista e plotë me me ministrin e Brendshëm të Kosovës, Xhelal Zvelça, i cili foli për një situatë të qetë në kufirin me Serbinë dhe nuk ka pritshmëri për tensionim apo përshkallëzim të situatës.