Intervista në BBC, Rama kritika Kurtit për Veriun: T’i japë Serbisë asociacionin

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:38

Intervista në BBC, Rama kritika Kurtit për Veriun: T’i japë Serbisë asociacionin

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:38

Në një intervistë në BBC, Kryeministri Edi Rama dha qëndrimet e qeverisë shqiptare sa i përket tensionit në veriun e Kosovës. Sipas tij, dërgimi i kryetarëve të rinj në zyrat komunale ishte e gabuar dhe i kërkoi qeverisë së Prishtinës t’i japë Serbisë Asociacionin.

Intervista në BBC, Rama kritika Kurtit për Veriun: T’i japë Serbisë asociacionin

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:38

Në një intervistë në BBC, Kryeministri Edi Rama dha qëndrimet e qeverisë shqiptare sa i përket tensionit në veriun e Kosovës. Sipas tij, dërgimi i kryetarëve të rinj në zyrat komunale ishte e gabuar dhe i kërkoi qeverisë së Prishtinës t’i japë Serbisë Asociacionin.