Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 7%
  • Jo 93%

Intesa Sanpaolo Bank zgjeron ofertat, mundësi investimi në fondet kolektive për shqiptarët në BE

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 21:19 | Aktualitet

Investime në fondet kolektive për shqiptarët në BE, ka krijuar tashmë si mundësi Intesa San Paolo Bank, duke zgjeruar kështu gamën e ofertave të saj. Kjo risi u prezantua në një aktivitet të zhvilluar në Rezidencën e Ambasadës Italiane nën praninë e figurave politike shqiptare dhe të huaja. Drejtori ekzekutiv i Bankës, Alessandrio D’oria e cilësoi këtë mundësi si një hap themelor edhe për investitorin shqiptar.

Dita jonë