Investim pa shpronësim, Bajram Curri, bizneset prej 6 muajsh pa punë

Rruga ‘Ramë Sadria’ në qytetin Bajram Curri, ku ndodhen dhjetëra biznese, është kthyer në një problem për këto biznese dhe komunitetin që banon.

6 muaj më parë, Bashkia e qytetit, në bashkëpunim me një fondacion filloi ndërhyrjen në këtë rrugë për rehabilitim e saj, por siç duket edhe nga pamjet punimet kanë mbetur në vendnumëro.

Pamundësia për të kryer shpronësimet, si dhe vlera e tyre, jo vetëm që nuk po realizon investimin, por prej 6 muajsh ka mbyllur edhe bizneset.