Investime në burime njerëzore, program studimi në Siguri Kibernetike dhe Mbrojtje në Akademinë e FA

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:40

Investime në burime njerëzore, program studimi në Siguri Kibernetike dhe Mbrojtje në Akademinë e FA

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:40

Si kurrë më parë, ekspozimi i vendit ndaj sulmeve kibernetike, ka kthyer vëmendjen e të gjithëve te mbrojtja. Për të dytin vit me radhë, Akademia e Forcave të Armatosura çel një program të dedikuar studimi mbi Sigurinë kibernetike dhe Mbrojtjen.

Investime në burime njerëzore, program studimi në Siguri Kibernetike dhe Mbrojtje në Akademinë e FA

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:40

Si kurrë më parë, ekspozimi i vendit ndaj sulmeve kibernetike, ka kthyer vëmendjen e të gjithëve te mbrojtja. Për të dytin vit me radhë, Akademia e Forcave të Armatosura çel një program të dedikuar studimi mbi Sigurinë kibernetike dhe Mbrojtjen.