Investimet në peshkim, 46 operatorë përfitues të grantit të tretë

Publikuar më: 24/7/2022, ora 16:59

Investimet në peshkim, 46 operatorë përfitues të grantit të tretë

Publikuar më: 24/7/2022, ora 16:59

46 operatorë të peshkimit janë përfitues të thirrjes së tretë të granteve të peshkimit me një shumë investimi mbi 820 mijë euro, e cila mbylli aplikimet në fundi të muajit Qershor. Nga Porti i Shëngjinit, ku u firmosën disa kontrata të përfitimit të grantit, ministrja e bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca tha se ky tregues është një lajm i mirë i dëshirës së peshkatarëve për tu rritur me investime në pajisje sigurie dhe eficence, si dhe duke ulur sa më shumë impaktin negativ në mjedis.

Investimet në peshkim, 46 operatorë përfitues të grantit të tretë

Publikuar më: 24/7/2022, ora 16:59

46 operatorë të peshkimit janë përfitues të thirrjes së tretë të granteve të peshkimit me një shumë investimi mbi 820 mijë euro, e cila mbylli aplikimet në fundi të muajit Qershor. Nga Porti i Shëngjinit, ku u firmosën disa kontrata të përfitimit të grantit, ministrja e bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca tha se ky tregues është një lajm i mirë i dëshirës së peshkatarëve për tu rritur me investime në pajisje sigurie dhe eficence, si dhe duke ulur sa më shumë impaktin negativ në mjedis.