Investimet në rajon, Rama: Duam autostradën që lidh Ballkanin me BE

Investimet në Ballkan ishin në fokus të takimit të organizuar nga Banka Europiane për Zhvillim dhe Rindërtim, që mblodhi në Londër liderët e Ballkanit Perëndimor. Investimet e BERZH gjatë viteve të ardhshme pritet të fokusohen në energjinë e rinovueshme.