Investimet nga Greqia, kompanitë u larguan prej krizës, sot jemi pak tërheqës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 17:06

Investimet nga Greqia, kompanitë u larguan prej krizës, sot jemi pak tërheqës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 17:06

Dikur afërsia i bënte partnerët kryesorë tregtarë dhe investitorët më të mëdhenj. Por kriza ekonomike bëri që Shqipëria dhe Greqia të shkonin në drejtime të ndryshme. Sot, teksa qeveria kërkon riafrimin, duket se kemi pak për të ofruar krahasuar me rajonin.

Investimet nga Greqia, kompanitë u larguan prej krizës, sot jemi pak tërheqës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 17:06

Dikur afërsia i bënte partnerët kryesorë tregtarë dhe investitorët më të mëdhenj. Por kriza ekonomike bëri që Shqipëria dhe Greqia të shkonin në drejtime të ndryshme. Sot, teksa qeveria kërkon riafrimin, duket se kemi pak për të ofruar krahasuar me rajonin.