Investimet publike si mënyrë për të gjeneruar rritje ekonomike

Qeveria ka shpallur garën ndërkombëtare për projektin e ndërtimit të tunelit të Llogarasë. Tuneli do të ndërtohet me fondet e buxhetit të shtetit dhe do të kalohet me pagesë nga automjetet. Ai pritet të shkurtojë kohën e kalimit drejt bregdetit të jugut nga 55 minuta në 7 minuta.

I ftuar: Eduart Gjokutaj, ekspert për ekonominë