Investimi i ri, ‘’Syri i kaltër’’ josh dhe kënaq më shumë vizitorët

Publikuar më: 19/5/2022, ora 13:28

Investimi i ri, ‘’Syri i kaltër’’ josh dhe kënaq më shumë vizitorët

Publikuar më: 19/5/2022, ora 13:28

Investimi i kryer së fundmi në rrugën që të çon drejt monumentit natyror, Syri i Kaltër pranë Sarandës, ka bërë që vizitorët të mos provojnë më ndjesi të kundërta. Siç ishin vështirësia dhe pluhuri i rrugës së pashtruar dhe nga ana tjetër mahnitja nga burimi unik natyror.

Investimi i ri, ‘’Syri i kaltër’’ josh dhe kënaq më shumë vizitorët

Publikuar më: 19/5/2022, ora 13:28

Investimi i kryer së fundmi në rrugën që të çon drejt monumentit natyror, Syri i Kaltër pranë Sarandës, ka bërë që vizitorët të mos provojnë më ndjesi të kundërta. Siç ishin vështirësia dhe pluhuri i rrugës së pashtruar dhe nga ana tjetër mahnitja nga burimi unik natyror.