Investimi i shqiptarëve në kriptomonedha dhe rreziku për ta

Publikuar më: 27/1/2022, ora 11:12

Investimi i shqiptarëve në kriptomonedha dhe rreziku për ta

Publikuar më: 27/1/2022, ora 11:12

Për të folur për investimin që shqiptarët po bëjnë në kriptomonedha dhe riskun që kanë, në kushtet kur në vend mungon edhe baza ligjore, foli në Business News Gent Progni, njohës për kriptomonedhat.

Investimi i shqiptarëve në kriptomonedha dhe rreziku për ta

Publikuar më: 27/1/2022, ora 11:12

Për të folur për investimin që shqiptarët po bëjnë në kriptomonedha dhe riskun që kanë, në kushtet kur në vend mungon edhe baza ligjore, foli në Business News Gent Progni, njohës për kriptomonedhat.