Investitorët e huaj: Klima për biznesin, e rënduar

Sipërmarrësit e huaj janë shumë pesimistë për klimën e biznesit në vend dhe ecurinë e ekonomisë. Shoqata e Investitorëve të Huaj ka prezantuar rezultatet e vëzhgimit për mjedisin e biznesit, bazuar në anketa me kompani të rëndësishme në fushën e energjisë, shërbimeve financiare, industrisë, naftës, telekomunikacionit etj.

Shkarkoni aplikacionin e A2