Irani godet sërish, Shqipëria nën sulm kibernetik

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:36

Irani godet sërish, Shqipëria nën sulm kibernetik

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:36

Eksperti i sigurisë Redion Qiriazi komenton ngjarjen e rëndë qe kulmoi në dëbimin e stafit diplomatik të vendit aziatik, dhe që mesa duket nuk ka mbaruar aty.