Irani kërcënon Shtetet e Bashkuara me luftë

Në një intervistë ekskluzive për CNN, ministri i Jashtëm iranian kërcënon me luftë nëse Shtetet e Bashkuara sulmojnë Iranin. “Irani dëshiron siguri në rajon, stabilitet dhe nuk kërkon luftë. Irani dëshiron përfundimin e të gjitha luftërave”, tha Zarif.