Irani reagon pas vendimit të Ramës për të ndërprerë marrëdhëniet: Vendim dritshkurtër i Tiranës

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:20

Irani reagon pas vendimit të Ramës për të ndërprerë marrëdhëniet: Vendim dritshkurtër i Tiranës

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:20

Të pamatur dhe dritëshkurtër. Kështu e cilëson Teherani vendimin e qeverisë shqiptare për ndërprerjen e marrëdhënieve diplomatike me Iranin. Ministria e jashtme e shtetit islamik, mohon akuzat se qëndron pas sulmit kibernetik ndaj agjencive shtetërore shqiptare, që shtynë autoritetet ta cilësonin Iranin si shtet agresor, dhe të dëbonin zyrtarët e këtij vendi nga Tirana.

Irani reagon pas vendimit të Ramës për të ndërprerë marrëdhëniet: Vendim dritshkurtër i Tiranës

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:20

Të pamatur dhe dritëshkurtër. Kështu e cilëson Teherani vendimin e qeverisë shqiptare për ndërprerjen e marrëdhënieve diplomatike me Iranin. Ministria e jashtme e shtetit islamik, mohon akuzat se qëndron pas sulmit kibernetik ndaj agjencive shtetërore shqiptare, që shtynë autoritetet ta cilësonin Iranin si shtet agresor, dhe të dëbonin zyrtarët e këtij vendi nga Tirana.