Irani sulmon “TIMS”. Kapshtica, Kakavija dhe Porti i Vlorës me regjistra manual

Publikuar më: 10/9/2022, ora 16:34

Irani sulmon “TIMS”. Kapshtica, Kakavija dhe Porti i Vlorës me regjistra manual

Publikuar më: 10/9/2022, ora 16:34

Shqipëria ka rënë sërish pre e sulmeve kibernetike. Sipas kryeministrit Edi Rama, orgjina është e njëjtë, Irani, ndërsa këtë herë grupi i “hacker”-ave ka sulmuar sistemin TIMS. Ministria e Brendshme ka mbyllur sistemin për të garantuar pacenueshmërinë e të dhënave, ndërsa në disa dogana në vend po punohet me regjistër manual.

Irani sulmon “TIMS”. Kapshtica, Kakavija dhe Porti i Vlorës me regjistra manual

Publikuar më: 10/9/2022, ora 16:34

Shqipëria ka rënë sërish pre e sulmeve kibernetike. Sipas kryeministrit Edi Rama, orgjina është e njëjtë, Irani, ndërsa këtë herë grupi i “hacker”-ave ka sulmuar sistemin TIMS. Ministria e Brendshme ka mbyllur sistemin për të garantuar pacenueshmërinë e të dhënave, ndërsa në disa dogana në vend po punohet me regjistër manual.