Irena Buzi, një jetë me Arshi Pipën dhe Zef Zorbën

Publikuar më: 3/1/2022, ora 12:21

Irena Buzi, një jetë me Arshi Pipën dhe Zef Zorbën

Publikuar më: 3/1/2022, ora 12:21

Ndodh shpesh që një autor të botojë gjithë krijimtarinë e tij në një shtëpi botuese, ashtu sikurse ndodh shpesh që një botues të lidhet fort me një autor. Irena Buzi është një prej tyre. Ajo ka vërtet pak tituj të botuar deri më tani, por nëse flasim për Zef Zorbën apo Arshi Pipën, e dimë që veprat që mbajnë firmën tyre i gjejmë duke kontaktuar atë. Si një botuese të dedikuar të këtyre autorëve, iu prezantojmë sot Irena Buzin dhe pasurinë e saj.

Irena Buzi, një jetë me Arshi Pipën dhe Zef Zorbën

Publikuar më: 3/1/2022, ora 12:21

Ndodh shpesh që një autor të botojë gjithë krijimtarinë e tij në një shtëpi botuese, ashtu sikurse ndodh shpesh që një botues të lidhet fort me një autor. Irena Buzi është një prej tyre. Ajo ka vërtet pak tituj të botuar deri më tani, por nëse flasim për Zef Zorbën apo Arshi Pipën, e dimë që veprat që mbajnë firmën tyre i gjejmë duke kontaktuar atë. Si një botuese të dedikuar të këtyre autorëve, iu prezantojmë sot Irena Buzin dhe pasurinë e saj.