“Iriqi” i NATO-s, operacioni stërvitor më i madh nga ’91 simulon një sulm të Rusisë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 15:26

“Iriqi” i NATO-s, operacioni stërvitor më i madh nga ’91 simulon një sulm të Rusisë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 15:26

NATO po zhvillon një prej operacioneve më të mëdha ndonjëherë në rajonin e Baltikut. E pagëzuar me emrin “Iriqi”, stërvitja përfshin 10 vende, mes të cilave edhe Finlanda dhe Suedia, të cilat vendosën rishtazi të aplikojnë për t’iu bashkuar aleancës.

“Iriqi” i NATO-s, operacioni stërvitor më i madh nga ’91 simulon një sulm të Rusisë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 15:26

NATO po zhvillon një prej operacioneve më të mëdha ndonjëherë në rajonin e Baltikut. E pagëzuar me emrin “Iriqi”, stërvitja përfshin 10 vende, mes të cilave edhe Finlanda dhe Suedia, të cilat vendosën rishtazi të aplikojnë për t’iu bashkuar aleancës.