Irlanda ashpërson masat dhe kontrollet ndaj shqiptarëve – A2

Irlanda ashpërson masat dhe kontrollet ndaj shqiptarëve

Problemi me azilkërkuesit shqiptarë vijon të mbesë në qendër të vëmendjes në Irlandë. Oficerët e emigracionit në aeroportin e Dublinit janë urdhëruar që të adoptojnë masa më të ashpra dhe kontrolle strikte, për të luftuar këtë shqetësim.

Shkarkoni aplikacionin e A2