Ish-anëtari i Kushtetueses: Reforma në drejtësi u bë për të shkatërruar sistemin. Juristja: Të shkarkuarit e vetingut, nuk duhet të jenë as avokatë

Publikuar më: 26/10/2021, ora 21:14

Ish-anëtari i Kushtetueses: Reforma në drejtësi u bë për të shkatërruar sistemin. Juristja: Të shkarkuarit e vetingut, nuk duhet të jenë as avokatë

Publikuar më: 26/10/2021, ora 21:14

Tema e emisionit “Debat” në A2 CNN këtë të martë ishte vetingu në politikë, por të ftuarit juristë dhe avokatë e përqendruan debatin e tyre, me tone shpesh edhe të ngritura, te vetingu në sistemin e drejtësisë.

Ish-anëtari i Kushtetueses: Reforma në drejtësi u bë për të shkatërruar sistemin. Juristja: Të shkarkuarit e vetingut, nuk duhet të jenë as avokatë

Publikuar më: 26/10/2021, ora 21:14

Tema e emisionit “Debat” në A2 CNN këtë të martë ishte vetingu në politikë, por të ftuarit juristë dhe avokatë e përqendruan debatin e tyre, me tone shpesh edhe të ngritura, te vetingu në sistemin e drejtësisë.