Ish-burgu në Shkodër shndërrohet në muze të kujtesës historike – A2

Ish-burgu në Shkodër shndërrohet në muze të kujtesës historike

Shumë pak e dinë që në Shkodër, në ambientet e ish-burgut të dikurshëm, sot ka një muze, që rrëfen torturat dhe vuajtjet e atyre që për dhjetëveçarë të tërë burgoseshin nga diktatori Hoxha dhe pushteti i tij.