Ish-gjyqtari Jareci: Jeta e arbitrave në rrezik – A2

Ish-gjyqtari Jareci: Jeta e arbitrave në rrezik

Në një kohë kur prej ditësh federate shqiptare e futbollit po mendonte seriozisht pezullimin e kampionatit shqiptar të futbollit, diçka e tillë vjen nga shoqata e arbitrave të cilët i thonë mjaft asaj që po ndodh në stadiumet shqiptare. Vendimi për të bojkotuar garën është i drejtë sipas, Sokol Jarecit, madje për ish-gjyqtarin ndërkombëtar dhe një ndër bilbilat më të suksesshëm të vendit policia private bëhet palë me klubet në të tilla shfaqje.