Ish-kryebashkiaku i Vorës, çështja e Agim Kajmakut kalon për gjykim

Gjykata e Tiranës kalon për gjykim dosjen në ngarkim të Agim Kajmakut dhe tre ish vartësve të tij. Kajmaku do të gjykohet për veprën penale të “falsifikimit të formularëve”, “falsifikimit të dokumenteve” dhe “kryerje e funksionit pas dhënies fund të tij”. Gazetari Armand Bajrami, i cili ndoqi nga afër zhvillimet në Gjykatën e Tiranës, sjell më shumë detaje.