Ish-kryeministri rus: Putin ka humbur kontrollin. Nëse fiton Ukrainën, synon Baltikun

Publikuar më: 13/6/2022, ora 15:00

Ish-kryeministri rus: Putin ka humbur kontrollin. Nëse fiton Ukrainën, synon Baltikun

Publikuar më: 13/6/2022, ora 15:00

“Nëse Ukraina bie, vendet e radhës që mund të sulmohen do të jenë ato të Baltikut”. Paralajmërimi serioz vjen nga Mikhail Kasyanov, që ka shërbyer dhe si kryeministri i parë i Presidentit Vladimir Putin. Politikani opozitar rus as në ëndrrat më të këqija nuk e kishte imagjinuar që ish-shefi i tij do të niste një luftë të shkallës së gjerë ndaj Ukrainës.

Ish-kryeministri rus: Putin ka humbur kontrollin. Nëse fiton Ukrainën, synon Baltikun

Publikuar më: 13/6/2022, ora 15:00

“Nëse Ukraina bie, vendet e radhës që mund të sulmohen do të jenë ato të Baltikut”. Paralajmërimi serioz vjen nga Mikhail Kasyanov, që ka shërbyer dhe si kryeministri i parë i Presidentit Vladimir Putin. Politikani opozitar rus as në ëndrrat më të këqija nuk e kishte imagjinuar që ish-shefi i tij do të niste një luftë të shkallës së gjerë ndaj Ukrainës.