Ish-presidenti Moisiu: Serbia vend autokrat, duhet të mendojmë më të keqen

Publikuar më: 18/6/2022, ora 15:47

Ish-presidenti Moisiu: Serbia vend autokrat, duhet të mendojmë më të keqen

Publikuar më: 18/6/2022, ora 15:47

Ish-presidenti Alfred Moisiu thotë se Shqipëria dhe Kosova duhet të bëjnë kujdes nga armatosja e Serbisë. Ai thotë se Bashkimi Europian duhet të detyrojë Beogradin të njohë pavarësinë e Kosovës, ndërsa kjo e fundit duhet të bëhet pjesë e Ballkanit të Hapur

Ish-presidenti Moisiu: Serbia vend autokrat, duhet të mendojmë më të keqen

Publikuar më: 18/6/2022, ora 15:47

Ish-presidenti Alfred Moisiu thotë se Shqipëria dhe Kosova duhet të bëjnë kujdes nga armatosja e Serbisë. Ai thotë se Bashkimi Europian duhet të detyrojë Beogradin të njohë pavarësinë e Kosovës, ndërsa kjo e fundit duhet të bëhet pjesë e Ballkanit të Hapur