Ish-presidenti Trump akuzohet për mashtrim dhe falsifikim dokumentesh

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:42

Ish-presidenti Trump akuzohet për mashtrim dhe falsifikim dokumentesh

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:42

Nuk mbarojnë telashet për Donald Trump. Prokurorja e përgjithshme e Nju Jorkut ka ngritur një padi kundër tij dhe fëmijëve të tij për mashtrim dhe falsifikim dokumentesh duke fryre vlerën e aseteve të tij për të përfituar hua. Ndërsa një gjykatë apeli i dha të drejtë Departamentit të Drejtësisë për të rinisur shqyrtimin e dokumenteve sekrete të sekuestruara nga pronat e Trump.

Ish-presidenti Trump akuzohet për mashtrim dhe falsifikim dokumentesh

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:42

Nuk mbarojnë telashet për Donald Trump. Prokurorja e përgjithshme e Nju Jorkut ka ngritur një padi kundër tij dhe fëmijëve të tij për mashtrim dhe falsifikim dokumentesh duke fryre vlerën e aseteve të tij për të përfituar hua. Ndërsa një gjykatë apeli i dha të drejtë Departamentit të Drejtësisë për të rinisur shqyrtimin e dokumenteve sekrete të sekuestruara nga pronat e Trump.