Ish-zv/kryeministri në arrati, Ahmetaj ankimon në Kushtetuese kontrollin e vilës së partneres

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:32

Ish-zv/kryeministri në arrati, Ahmetaj ankimon në Kushtetuese kontrollin e vilës së partneres

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:32

Arben Ahmetaj ka zhvendosur në Kushtetuese betejen e tij me drejtësinë për kontrollin nga SPAK të vilës së bashkëjetueses së tij. Ish-zv.kryeministri në arrati prej 2 muajsh, ka pretenduar përmes avokatëve se i janë cënuar të drejtat kushtetuese dhe kërkon rigjykim të ccështjes në Apelin e Posacëm.

Ish-zv/kryeministri në arrati, Ahmetaj ankimon në Kushtetuese kontrollin e vilës së partneres

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:32

Arben Ahmetaj ka zhvendosur në Kushtetuese betejen e tij me drejtësinë për kontrollin nga SPAK të vilës së bashkëjetueses së tij. Ish-zv.kryeministri në arrati prej 2 muajsh, ka pretenduar përmes avokatëve se i janë cënuar të drejtat kushtetuese dhe kërkon rigjykim të ccështjes në Apelin e Posacëm.