ISHSH në Vlorë e Gjirokastër, administrata lokale e vaksinuar me të dyja dozat

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:32

ISHSH në Vlorë e Gjirokastër, administrata lokale e vaksinuar me të dyja dozat

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:32

Pas hyrjes në fuqi të urdhrit të Ministrisë së Shëndetësisë për vaksinimin e detyrueshëm të punonjësve të administratës dhe atyre të marketeve, inspektoret e ISHSH në qarqe kanë nisur verifikimin në terren për zbatimin e këtij urdhri. Nga verifikimet e kryera në qarqet e Vlorës dhe Gjirokastrës rezulton se shumica e administratës së institucioneve lokale janë të vaksinuara me të dyja dozat.

ISHSH në Vlorë e Gjirokastër, administrata lokale e vaksinuar me të dyja dozat

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:32

Pas hyrjes në fuqi të urdhrit të Ministrisë së Shëndetësisë për vaksinimin e detyrueshëm të punonjësve të administratës dhe atyre të marketeve, inspektoret e ISHSH në qarqe kanë nisur verifikimin në terren për zbatimin e këtij urdhri. Nga verifikimet e kryera në qarqet e Vlorës dhe Gjirokastrës rezulton se shumica e administratës së institucioneve lokale janë të vaksinuara me të dyja dozat.