Ishte mbështetëse e QAnon, Kongresi ndëshkon republikanen ekstremiste

Dhoma e Përfaqësuesve hoqi ligjvënësen Marjorie Taylor Greene nga të gjitha komisionet e kongresit. Deputetja e re pro-Trump nga Xhorxhia ka ngjallur debat, por ka marrë dhe mbështetje për disa deklarata kontroverse përpara se të zgjidhej.