ISIS, një histori terrori… Ngritja dhe rënia e “Kalifatit të tmerrit”

Nga lufta në Irak, te vrasja e “Kalifit”, historia e një prej organizatave terroriste më të tmerrshme në botë: Shteti Islamik në Irak dhe Siri. Thonë që ISIS është mundur, por a është vërtetë kështu?