Italia do të heqë disa kufizime, për autoritetet në Gjermani rreziku nuk ka kaluar

Vendet europiane kanë nisur tashmë një mënyrë të re bashkëjetese me pandeminë dhe gjithmonë janë në kërkim të përmirësimit të kushteve të këtij normaliteti të ri. Duke nisur nga 18 maji, Italia do të zbusë më tej kufizimet dhe do të lejojë rihapjen e vendeve të kultit, restoranteve dhe një sërë biznesesh të tjera.